SPELTBRØD
750 GRM
Varenummer: 91507 | EPD-nummer: 2890648 | GTIN: 07072047915077
Varenummer: 91507
EPD-nummer: 2890648
GTIN: 07072047915077
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Sammalt SPELT og RUG (40%), vann, SPELTMEL, HAVREGRYN (3%), linfrø, solsikkekjerner, bokhvete, hirsefrø, SESAMFRØ, gjær, salt, HVETEMEL, HVETEGLUTEN, emulgator(E472e), enzymer (alfa- amylase), vegetabilsk olje (raps), melbehandlingsmiddel(E300). Dekor: Sammalt spelt. Kan inneholde spor av: Soya, melk og nøtter.BRØDET INNEHOLDER 55% SPELTMEL OG ER 68% GROVT.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Ja |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 066 kJ/ 255 kcal |
| Fett | 4,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,60 g |
| Karbohydrat | 40,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,70 g |
| Kostfiber | 6,20 g |
| Protein | 10,60 g |
| Salt | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferskt brød |
| Varenummer | 91507 |
| EPD-nummer | 2890648 |
| GTIN | 07072047915077 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.02.2016 |
| Oppdatert dato | 18.12.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 3 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















