SPELTBRØD
750 GRM
Varenummer: 91507 | EPD-nummer: 2890648 | GTIN: 07072047915077
Varenummer: 91507
EPD-nummer: 2890648
GTIN: 07072047915077
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Sammalt SPELT og RUG (40%), vann, SPELTMEL, HAVREGRYN (3%), linfrø, solsikkekjerner, bokhvete, hirsefrø, SESAMFRØ, gjær, salt, HVETEMEL, HVETEGLUTEN, emulgator(E472e), enzymer (alfa- amylase), vegetabilsk olje (raps), melbehandlingsmiddel(E300). Dekor: Sammalt spelt. Kan inneholde spor av: Soya, melk og nøtter.BRØDET INNEHOLDER 55% SPELTMEL OG ER 68% GROVT.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 066 kJ/ 255 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,60 g |
Karbohydrat | 40,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Kostfiber | 6,20 g |
Protein | 10,60 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 91507 |
EPD-nummer | 2890648 |
GTIN | 07072047915077 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 18.12.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |