HAPÅ GLASS
Ingenting er som HaPå! Smaker det karamell eller sjokolade? Det er opp til deg. Etter over 65 år på norske frokostbord er denne klassikeren et must på nybakt brød for svært mange. "Nybakt brød med HaPå!" 310 g x 20.
Varenummer: 1613 | EPD-nummer: 2606366 | GTIN: 07041810016136
Varenummer: 1613
EPD-nummer: 2606366
GTIN: 07041810016136

PRODUSENT: O. Kavli AS
VAREMERKE: Kavli
20 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, vann, melkepulver, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 327 kJ/ 314 kcal |
Fett | 6,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 58,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 58,00 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 0,25 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 1613 |
EPD-nummer | 2606366 |
GTIN | 07041810016136 |
GTIN2 | 7041819916130 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.01.2018 |
Oppdatert dato | 19.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |