KAVLI KAVIAR 60%
190GR
Kavli Kaviar har det høyeste innholdet av torskerogn på markedet. Faktisk hele 60%, noe som gir mye mer av den gode og rene smaken! Kavli Kaviar smaker nydelig som hovedrolleinnehaver på brødskiven, eller som en spennende smakstilsetning på egg eller ost. 190 g x 16.
Varenummer: 3039 | EPD-nummer: 4003703 | GTIN: 07041810030392
Varenummer: 3039
EPD-nummer: 4003703
GTIN: 07041810030392
PRODUSENT: O. Kavli AS
VAREMERKE: Kavli
20 produkter i databasen
Ingredienser
Sukkersaltet og røkt torskerogn 60% (torskerogn, salt, sukker), rapsolje, sukker, stabilisator (johannesbrødkjernemel), fargestoff (apokarotenal, karmin), konserveringsmiddel (natriumbenzoat).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 475 kJ/ 355 kcal |
| Fett | 27,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,00 g |
| Karbohydrat | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 16,00 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 6,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Fisk |
| Varenummer | 3039 |
| EPD-nummer | 4003703 |
| GTIN | 07041810030392 |
| GTIN2 | 7041819930396 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.01.2018 |
| Oppdatert dato | 19.01.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















