KAVLI KAVIAR 60%

190GR

Kavli Kaviar har det høyeste innholdet av torskerogn på markedet. Faktisk hele 60%, noe som gir mye mer av den gode og rene smaken! Kavli Kaviar smaker nydelig som hovedrolleinnehaver på brødskiven, eller som en spennende smakstilsetning på egg eller ost. 190 g x 16.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3039
EPD-nummer: 4003703
GTIN: 07041810030392

PRODUSENT: O. Kavli AS

VAREMERKE: Kavli

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 800 30 338
kavli@kavli.no
www.kavli.no

31 produkter i databasen

Ingredienser

Sukkersaltet og røkt torskerogn 60% (torskerogn, salt, sukker), rapsolje, sukker, stabilisator (johannesbrødkjernemel), fargestoff (apokarotenal, karmin), konserveringsmiddel (natriumbenzoat).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 475 kJ/ 355 kcal
Fett 27,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,00 g
Karbohydrat 16,00 g
hvorav
- Sukkerarter 16,00 g
Protein 12,00 g
Salt 6,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fisk
Varenummer 3039
EPD-nummer 4003703
GTIN 07041810030392
GTIN2 7041819930396
GTIN3
Opprettet dato 03.01.2018
Oppdatert dato 19.01.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt