KAVLI MAGEROST NATURELL 200 GRAM BEGER
200GR
Kavli Magerost Naturell er en lett smakfull smøreost. Den gode smaken kommer av at vi bruker ekte norsk hvitost. Denne varianten kommer i beger. 200 g x 10.
Varenummer: 1378 | EPD-nummer: 2250678 | GTIN: 07041810013784
Varenummer: 1378
EPD-nummer: 2250678
GTIN: 07041810013784
PRODUSENT: O. Kavli AS
VAREMERKE: Kavli
20 produkter i databasen
Ingredienser
Hvitost 58%, vann, smeltesak (natriumfosfater, polyfosfat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), pakket i beskyttende atmosfære.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 562 kJ/ 134 kcal |
| Fett | 6,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 20,00 g |
| Salt | 2,80 g |
| Kalsium | 520,00 mg (65% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Melk og smørprodukter |
| Varenummer | 1378 |
| EPD-nummer | 2250678 |
| GTIN | 07041810013784 |
| GTIN2 | 7041819813781 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.01.2018 |
| Oppdatert dato | 19.01.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 6 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















