Havregurt Turkisk 400g
Varenummer: 61991 | EPD-nummer: 5919386 | GTIN: 07394376619915
Varenummer: 61991
EPD-nummer: 5919386
GTIN: 07394376619915
PRODUSENT: Oatly Norway AS
VAREMERKE: Oatly
30 produkter i databasen
Ingredienser
Syrad havrebas (vatten/vand, HAVRE 11%) rapsolja, potatisstärkelse/potetstivelse/kartoffelstivelse, potatis-/potet-/kartoffelprotein, syra (äppelsyra/eplesyre/æblesyre, mjölksyra/melkesyre), stabiliseringsmedel/stabilisator (pektin), kalciumkarbonat, kalciumfosfat, joderat/iodiseret salt, vitaminer (D2, B12).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete, Rug, Spelt, Bygg)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 603 kJ/ 144 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,10 g |
Kostfiber | 0,90 g |
Protein | 3,30 g |
Salt | 0,11 g |
Vitamin D | 1,10 µg (22% *) |
Vitamin B12 | 0,38 µg (15% *) |
Kalsium | 120,00 mg (15% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 61991 |
EPD-nummer | 5919386 |
GTIN | 07394376619915 |
GTIN2 | 27394376619919 |
GTIN3 | 37394376619916 |
Opprettet dato | 02.03.2022 |
Oppdatert dato | 07.05.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |