Chocolate Fudge Ice Cream
Helt vegetabilsk sjokoladeiskrem med sjokoladesaus og vaniljefudge.
Varenummer: 61666 | EPD-nummer: 5005632 | GTIN: 07394376616662
Varenummer: 61666
EPD-nummer: 5005632
GTIN: 07394376616662
PRODUSENT: Oatly Norway AS
VAREMERKE: Oatly
30 produkter i databasen
Ingredienser
Vann/vand, sukker, glukosesirup, HAVRE, druesukker, rapsolje, fullherdet/helt hærdet vegetabilske oljer (kokos,raps), kakao pulver 2,7%, kokosolje, kakaosmør, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer/fedtsyrer), maisstivelse, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel/guargummi), salt, kakaoextrakt, naturlig aromaer, fargestoff/farvestof (karamell/karamel). Inneholder 10% vaniljefudge.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 983 kJ/ 235 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,80 g |
Karbohydrat | 32,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 25,00 g |
Kostfiber | 1,40 g |
Protein | 1,20 g |
Salt | 0,09 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 61666 |
EPD-nummer | 5005632 |
GTIN | 07394376616662 |
GTIN2 | 27394376616666 |
GTIN3 | 37394376616663 |
Opprettet dato | 03.03.2022 |
Oppdatert dato | 03.03.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -27 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 244 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |