Havregurt Vanilj
Helt vegetabilsk gurt, brukt som yoghurt.
Varenummer: 61672 | EPD-nummer: 4925657 | GTIN: 07394376616723
Varenummer: 61672
EPD-nummer: 4925657
GTIN: 07394376616723
PRODUSENT: Oatly Norway AS
VAREMERKE: Oatly
30 produkter i databasen
Ingredienser
Vatten/vann, HAVRE 12%, socker 4%, potatisstärkelse/potetstivelse/kartoffelstivelse, modifierad potatisstärkelse, rapsolja, mineraler (kalciumkarbonat, kalciumfosfat, kaliumjodid), naturlig arom, syra (äppelsyra/eplesyre/æblesyre, mjölksyra/melkesyre/mælkesyre), salt, vaniljextrakt, vitaminer (D2, riboflavin och B12).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 360 kJ/ 86 kcal |
Fett | 2,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 15,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 8,30 g |
Kostfiber | 0,90 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,06 g |
Vitamin D | 1,10 µg (22% *) |
Riboflavin | 0,21 mg (15% *) |
Vitamin B12 | 0,38 µg (15% *) |
Kalsium | 146,00 mg (18% *) |
Jod | 22,50 µg (15% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 61672 |
EPD-nummer | 4925657 |
GTIN | 07394376616723 |
GTIN2 | 27394376616727 |
GTIN3 | 37394376616724 |
Opprettet dato | 01.03.2022 |
Oppdatert dato | 01.03.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |