Imat Visp
iMat Visp brukes på samme måte som kremfløte. Den er helt vegetabilsk og passer like godt til kald som til varm matlaging.
Varenummer: 61776 | EPD-nummer: 5567169 | GTIN: 07394376617768
Varenummer: 61776
EPD-nummer: 5567169
GTIN: 07394376617768
PRODUSENT: Oatly Norway AS
VAREMERKE: Oatly
30 produkter i databasen
Ingredienser
Vatten/vann/vand, fullhärdade/helt hærdet vegetabiliska oljor (kokos, raps), havrebas (HAVRE, vatten/vann/vand), maltodextrin, emulgeringsmedel/emulgatorer (E472e, E435), salt, surhetsreglerande medel/middel (E331), stabiliseringsmedel/stabilisatorer (E464, E418), färgämne/fargestoff/farvestof (betakaroten). Produkten innehåller/indeholder 5% havre.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 045 kJ/ 250 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 22,00 g |
Karbohydrat | 11,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,21 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 61776 |
EPD-nummer | 5567169 |
GTIN | 07394376617768 |
GTIN2 | 27394376617762 |
GTIN3 | 37394376617769 |
Opprettet dato | 01.03.2022 |
Oppdatert dato | 01.03.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |