AGURK
Saftig grønnsak med en mild smak. Agurker kan spises ferske i salater, brukes som en forrett eller snack, og i drikker som agurkvann.
Varenummer: 1005 | EPD-nummer: | GTIN: 07072368000018
Varenummer: 1005
EPD-nummer:
GTIN: 07072368000018

PRODUSENT: Odd Langdalen Frukt og Grønt Engros AS
VAREMERKE: Odd Langdalen
333 produkter i databasen
Ingredienser
AGURK
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 44 kJ/ 10 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 1,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 0,80 g |
Protein | 0,80 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | |
Varegruppe | Grønnsaker |
Varenummer | 1005 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072368000018 |
GTIN2 | 07072368000063 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.10.2016 |
Oppdatert dato | 17.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 10 grader (C) |
Temperatur, max. | 12 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |