KÅLROTSTAPPE SOUS VIDE
Sous vide-tilberedt kålrotstappe. Serveres som en sideskål til hovedretter, brukes som en base for kjøttretter eller som en del av et festmåltid
Varenummer: 2415 | EPD-nummer: | GTIN: 07072368004542
Varenummer: 2415
EPD-nummer:
GTIN: 07072368004542

PRODUSENT: Odd Langdalen Frukt og Grønt Engros AS
VAREMERKE: Odd Langdalen
333 produkter i databasen
Ingredienser
KÅLROTSTAPPE SOUS VIDE Melk
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 525 kJ/ 65 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 8,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 2415 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072368004542 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.10.2016 |
Oppdatert dato | 17.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |