Potet Fløtegratinert Pos
Allsidig rotgrønnsak som kan tilberedes på forskjellige måter. Poteter kan kokes, stekes, bakes, gratineres, brukes i supper, stuing, gratenger, eller som en siderett til ulike retter.
Varenummer: 5007 | EPD-nummer: | GTIN: 07072368010291
Varenummer: 5007
EPD-nummer:
GTIN: 07072368010291
PRODUSENT: Odd Langdalen Frukt og Grønt Engros AS
VAREMERKE: Odd Langdalen
358 produkter i databasen
Ingredienser
POTET FLØTEGRATINERT 2,5 POS
Ingredienser
Poteter, helmelk, fløte, emulgator (E472e), stabilisator (E412 og E415) og krydder, bl.a. hvitløk.Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 527 kJ/ 126 kcal |
| Fett | 7,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,00 g |
| Karbohydrat | 11,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Protein | 2,10 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 5007 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07072368010291 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 31.10.2016 |
| Oppdatert dato | 12.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 6 grader (C) |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















