Ertestuing Sous Vide
Ertestuing sous vide er et serveringsklart produkt. Det leveres i kokepose og kan varmes i steamer eller varmebad. Ertestuing er kokte erter og egner seg godt som tilbehør til kjøttretter og lutefisk.
Varenummer: 2040 | EPD-nummer: | GTIN: 07072368001923
Varenummer: 2040
EPD-nummer:
GTIN: 07072368001923
PRODUSENT: Odd Langdalen Frukt og Grønt Engros AS
VAREMERKE: Grønt Partner AS
13 produkter i databasen
Ingredienser
Tørkede erter, vann, melk, smør, salt, muskat, pepper, sukker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 421 kJ/ 101 kcal |
Fett | 6,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 10,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,90 g |
Protein | 1,60 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2040 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072368001923 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.10.2016 |
Oppdatert dato | 17.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |