Ertestuing Sous Vide
Ertestuing sous vide er et serveringsklart produkt. Det leveres i kokepose og kan varmes i steamer eller varmebad. Ertestuing er kokte erter og egner seg godt som tilbehør til kjøttretter og lutefisk.
Varenummer: 2040 | EPD-nummer: | GTIN: 07072368100473
Varenummer: 2040
EPD-nummer:
GTIN: 07072368100473

PRODUSENT: Odd Langdalen Frukt og Grønt Engros AS
VAREMERKE: Grønt Partner AS
13 produkter i databasen
Ingredienser
Tørkede erter 63%, vann, melk, smør, salt, muskat og pepper.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 421 kJ/ 101 kcal |
Fett | 6,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 10,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,90 g |
Protein | 1,60 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2040 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072368100473 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.04.2016 |
Oppdatert dato | 25.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |