Løk Ternet 10x10mm
Fersk kepaløk, ternet og klar til bruk. Den er vanligvis gul eller hvit og har en skarp smak når den er rå, men den blir søtere og mildere når den blir stekt eller kokt. Ternet løk brukes ofte som en smaksforsterker i mange retter, inkludert supper, sauser, gryteretter, omeletter og salater. Den gir en distinkt smak og tekstur til rettene den blir brukt i, og den er en viktig ingrediens i mange kjøkken over hele verden.
Varenummer: | EPD-nummer: | GTIN: 07072368005327
Varenummer:
EPD-nummer:
GTIN: 07072368005327
PRODUSENT: Odd Langdalen Frukt og Grønt Engros AS
VAREMERKE: Fresh cut
71 produkter i databasen
Ingredienser
KEPALØK
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 135 kJ/ 32 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 5,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,70 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Grønnsaker |
Varenummer | |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072368005327 |
GTIN2 | 07072368005075 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.10.2016 |
Oppdatert dato | 21.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |