DURUM HVETE
1 KGM
Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.
Varenummer: 130150 | EPD-nummer: 220129 | GTIN: 08007803000130
Varenummer: 130150
EPD-nummer: 220129
GTIN: 08007803000130
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: DALLARI
4 produkter i databasen
Ingredienser
Durum hvete semolina.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sennep og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 446 kJ/ 340 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 72,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,50 g |
| Kostfiber | 3,00 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 0,01 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Matmel |
| Varenummer | 130150 |
| EPD-nummer | 220129 |
| GTIN | 08007803000130 |
| GTIN2 | 07026591301503 |
| GTIN3 | 07026591019026 |
| Opprettet dato | 25.08.2016 |
| Oppdatert dato | 18.03.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 290 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















