DURUM HVETE
1 KGM
Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.
Varenummer: 130150 | EPD-nummer: 220129 | GTIN: 08007803000130
Varenummer: 130150
EPD-nummer: 220129
GTIN: 08007803000130

PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: DALLARI
4 produkter i databasen
Ingredienser
Durum hvete semolina.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sennep og Soya


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 446 kJ/ 340 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 72,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 3,00 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Matmel |
Varenummer | 130150 |
EPD-nummer | 220129 |
GTIN | 08007803000130 |
GTIN2 | 07026591301503 |
GTIN3 | 07026591019026 |
Opprettet dato | 25.08.2016 |
Oppdatert dato | 18.03.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 290 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |