GORENG NUDLER 200G BALI KITCHEN
0.2 KGM
Brukes til wokretter, i supper eller som stekte nudler.
Varenummer: 830343 | EPD-nummer: 4883773 | GTIN: 18995899480615
Varenummer: 830343
EPD-nummer: 4883773
GTIN: 18995899480615

PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: Bali Kitchen
1 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, salt, fargestoff: kurkumin E100.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Soya og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 622 kJ/ 383 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 69,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,00 g |
Kostfiber | 3,70 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 0,65 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Indonesia |
Opphavsland | Indonesia |
Varegruppe | |
Varenummer | 830343 |
EPD-nummer | 4883773 |
GTIN | 18995899480615 |
GTIN2 | 8995899480618 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.11.2023 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |