GRISSINI TORINO
480 GRM
480 G
Varenummer: 334000 | EPD-nummer: 2754364 | GTIN: 08003899182330
Varenummer: 334000
EPD-nummer: 2754364
GTIN: 08003899182330

PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: PORSJON
1 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, ekstra virgin olivenolje, gjær, salt, maltekstrakt av bygg, maltet hvetemel.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten
Bygg, Hvete |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten
Bygg, Hvete |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Sesamfrø og Melk


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 696 kJ/ 401 kcal |
Fett | 6,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
- Flerumettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 73,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Kostfiber | 2,80 g |
Protein | 10,40 g |
Salt | 2,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 334000 |
EPD-nummer | 2754364 |
GTIN | 08003899182330 |
GTIN2 | 08003899282337 |
GTIN3 | 07026591018173 |
Opprettet dato | 25.08.2016 |
Oppdatert dato | 05.12.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 330 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |