GRISSINI TORINO
480 GRM
480 G
Varenummer: 334000 | EPD-nummer: 2754364 | GTIN: 08003899182330
Varenummer: 334000
EPD-nummer: 2754364
GTIN: 08003899182330
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: PORSJON
1 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, ekstra virgin olivenolje, gjær, salt, maltekstrakt av bygg, maltet hvetemel.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 696 kJ/ 401 kcal |
Fett | 6,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 73,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Kostfiber | 2,80 g |
Protein | 10,40 g |
Salt | 2,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 334000 |
EPD-nummer | 2754364 |
GTIN | 08003899182330 |
GTIN2 | 08003899282337 |
GTIN3 | 07026591018173 |
Opprettet dato | 25.08.2016 |
Oppdatert dato | 31.10.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 330 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |