GRISSINI
125 GRM
M/HVITLOK 125G
Varenummer: 334013 | EPD-nummer: 571158 | GTIN: 08003899281460
Varenummer: 334013
EPD-nummer: 571158
GTIN: 08003899281460

PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: GRANFORNO
4 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, olivenolje 4,5%, hvitløk 4,5%, gjær, salt, maltekstrakt av bygg, maltet hvetemel.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Melk og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 686 kJ/ 399 kcal |
Fett | 6,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 70,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Kostfiber | 3,30 g |
Protein | 13,10 g |
Salt | 2,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 334013 |
EPD-nummer | 571158 |
GTIN | 08003899281460 |
GTIN2 | 8003899181463 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.02.2024 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |