GÅSEPATE
80 GRM
Gåseleverpaté til forretter og kanapeer.
Varenummer: 447907 | EPD-nummer: 125286 | GTIN: 04021600100217
Varenummer: 447907
EPD-nummer: 125286
GTIN: 04021600100217
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: JENSEN
3 produkter i databasen
Ingredienser
Gåsekjøtt 20%, svin 15%, gåselever 15%, gåsefett, svinefett, svinelever, fløte 8%, egg, grønnsaksbuljong (vann, salt, krydder), løk, salt, dekstrose, sommertrøffel, aroma, krydder (inneholder sennep, selleri), krydderekstrakt, honningpulver, solsikkeolje, emulgator: mono og diglyserider av fettsyrer E471, smaksforsterker: mononatriumglutamat E621, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 516 kJ/ 367 kcal |
Fett | 35,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,00 g |
Karbohydrat | 1,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Ferdigsalater |
Varenummer | 447907 |
EPD-nummer | 125286 |
GTIN | 04021600100217 |
GTIN2 | 4021600100200 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.02.2024 |
Oppdatert dato | 03.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |