Mozzarella cubetti 2,5 kg

2,5 kg

Mozzarella cubetti er laget av pasteurisert kumelk, og har en mild aroma med en myk og syrlig smak. Fargen på ostemassen er hvit og konsistensen er halvfast. De små terningene ligger i en lett saltlake som bevarer friskheten. Denne typen mozzarella er velegnet i salater og osteomeletter, på pizza, og til gratinering.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 907219
EPD-nummer:
GTIN: 18002670006947

PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS

VAREMERKE: GRANAROLO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 414 20 711
pehj@oluf.no
www.oluf.no

1 produkter i databasen

Ingredienser

Pasteurisert kumelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, surhetsregulerende middel: sitronsyre E330.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 245 kJ/ 300 kcal
Fett 23,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 16,10 g
Karbohydrat 1,20 g
hvorav
- Sukkerarter 1,20 g
Protein 22,00 g
Salt 1,25 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe Behandlet ost
Varenummer 907219
EPD-nummer
GTIN 18002670006947
GTIN2 8002670006933
GTIN3
Opprettet dato 26.02.2024
Oppdatert dato 26.02.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 25 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 6 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt