Mozzarella cubetti 2,5 kg
2,5 kg
Mozzarella cubetti er laget av pasteurisert kumelk, og har en mild aroma med en myk og syrlig smak. Fargen på ostemassen er hvit og konsistensen er halvfast. De små terningene ligger i en lett saltlake som bevarer friskheten. Denne typen mozzarella er velegnet i salater og osteomeletter, på pizza, og til gratinering.
Varenummer: 907219 | EPD-nummer: | GTIN: 18002670006947
Varenummer: 907219
EPD-nummer:
GTIN: 18002670006947
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: GRANAROLO
1 produkter i databasen
Ingredienser
Pasteurisert kumelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, surhetsregulerende middel: sitronsyre E330.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 245 kJ/ 300 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 16,10 g |
Karbohydrat | 1,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 22,00 g |
Salt | 1,25 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 907219 |
EPD-nummer | |
GTIN | 18002670006947 |
GTIN2 | 8002670006933 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.02.2024 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 25 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 6 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |