Pizzagjær

100G

Italiensk tørrgjær som er perfekt til pizzadeig. Krever 1/3 sammenlignet med fersk gjær. Kan brukes direkte i melblandingen og bør oppbevares i kjøleskap etter åpning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 130202
EPD-nummer: 5507827
GTIN: 08014601100016

PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS

VAREMERKE: CAPUTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 414 20 711
pehj@oluf.no
www.oluf.no

6 produkter i databasen

Ingredienser

Naturlig tørket gjær (Saccharomyces cerevisiae), emulgator: sorbitanmonosterat E491.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 409 kJ/ 336 kcal
Fett 5,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 14,30 g
hvorav
- Sukkerarter 14,00 g
Protein 43,70 g
Salt 0,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe
Varenummer 130202
EPD-nummer 5507827
GTIN 08014601100016
GTIN2 08014601110015
GTIN3
Opprettet dato 25.03.2025
Oppdatert dato 25.03.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt