PIZZASAUS KLASSISK
4100 GRM
4,1KG
Varenummer: 192097 | EPD-nummer: 876110 | GTIN: 08005110554209
Varenummer: 192097
EPD-nummer: 876110
GTIN: 08005110554209
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: MUTTI
19 produkter i databasen
Ingredienser
Tomater 99,3%, salt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 169 kJ/ 40 kcal |
| Fett | 0,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 6,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,80 g |
| Kostfiber | 2,30 g |
| Protein | 1,80 g |
| Salt | 0,75 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 192097 |
| EPD-nummer | 876110 |
| GTIN | 08005110554209 |
| GTIN2 | 08005110551239 |
| GTIN3 | 07026591018067 |
| Opprettet dato | 25.08.2016 |
| Oppdatert dato | 31.10.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















