RISOTTORIS CARNAROLI 500G GALLO
0.5 KGM
Carnaroli risotto ris blanding gir en ekstra kremet og fløyelsmyk konsistens. Risottoris er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano. Risen er av en type som har høyt innhold av stivelse og trekker til seg væske på en annen måte enn vanlig ris. Den absorberer krydder og andre smaker fra ingredienser man bruker i risottoretten samtidig som risen beholder sin fasthet.
Varenummer: 132293 | EPD-nummer: 5802301 | GTIN: 18001420131946
Varenummer: 132293
EPD-nummer: 5802301
GTIN: 18001420131946
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: Riso Gallo
2 produkter i databasen
Ingredienser
Langkornet ris.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 476 kJ/ 348 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 77,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 132293 |
EPD-nummer | 5802301 |
GTIN | 18001420131946 |
GTIN2 | 8001420001679 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.11.2023 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1050 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |