SALAMI DI PARMA
70 GRM
70G
Varenummer: 501017 | EPD-nummer: 603720 | GTIN: 07026595010173
Varenummer: 501017
EPD-nummer: 603720
GTIN: 07026595010173
![Oluf Lorentzen AS](https://images.matinfo.no/images/Producers/tv_2104.jpg)
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: TANZI
13 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt av svin, salt, sukker, krydder, aroma, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250, kaliumnitrat E252.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
![Red circle](/images/Icons/circle-red.png)
![Green circle](/images/Icons/circle-green.png)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 552 kJ/ 374 kcal |
Fett | 30,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 26,00 g |
Salt | 3,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 501017 |
EPD-nummer | 603720 |
GTIN | 07026595010173 |
GTIN2 | 8016451170706 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.02.2024 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 52 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |