SALAMI FIRENZE
500 GRM
500G
Varenummer: 500953 | EPD-nummer: 2612182 | GTIN: 08016451415005
Varenummer: 500953
EPD-nummer: 2612182
GTIN: 08016451415005
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: TANZI
14 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt av svin, salt, dekstrose, fennikel frø, pepper, hvitløk, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250, kaliumnitrat E252.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 553 kJ/ 375 kcal |
| Fett | 31,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 12,00 g |
| Karbohydrat | 0,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 23,00 g |
| Salt | 3,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 500953 |
| EPD-nummer | 2612182 |
| GTIN | 08016451415005 |
| GTIN2 | 07026595009535 |
| GTIN3 | 07026591019811 |
| Opprettet dato | 25.08.2016 |
| Oppdatert dato | 31.10.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 36 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 20 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















