SENNEP
210 GRM
DIJON HONN./BALSAMIC
Varenummer: 515202 | EPD-nummer: 887208 | GTIN: 23230140003710
Varenummer: 515202
EPD-nummer: 887208
GTIN: 23230140003710
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: FALLOT
8 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, sennepsfrø, sukker, eddik, honning 7,5%, salt, balsamico eddik fra Modena 3,2%, konserveringsmiddel: kaliumdisulfitt E224, antioksidant: sitronsyre E330, krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 828 kJ/ 198 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 18,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 17,00 g |
Protein | 6,20 g |
Salt | 5,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | 515202 |
EPD-nummer | 887208 |
GTIN | 23230140003710 |
GTIN2 | 3230140003716 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.02.2024 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 510 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |