VICENZOVO
200 GRM
200G
Varenummer: 341055 | EPD-nummer: 1319722 | GTIN: 08000350000585
Varenummer: 341055
EPD-nummer: 1319722
GTIN: 08000350000585
![Oluf Lorentzen AS](https://images.matinfo.no/images/Producers/tv_2104.jpg)
PRODUSENT: Oluf Lorentzen AS
VAREMERKE: VICENZI
1 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, sukker, pasteuriserte egg 26%, glukosesirup, hevemiddel; ammoniumhydrogenkarbonat E503, natriumhydrogenkarbonat E500, difosfater E450, naturlig aroma.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
![Red circle](/images/Icons/circle-red.png)
![Green circle](/images/Icons/circle-green.png)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 607 kJ/ 379 kcal |
Fett | 3,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 77,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 42,00 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 7,80 g |
Salt | 0,21 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Ordinære salte kjeks |
Varenummer | 341055 |
EPD-nummer | 1319722 |
GTIN | 08000350000585 |
GTIN2 | 08000350045869 |
GTIN3 | 07026593410555 |
Opprettet dato | 25.08.2016 |
Oppdatert dato | 31.10.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |