Bildebeskrivelse

BALLERINA NOUGAT

190 GRM

190G

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5450100126
EPD-nummer: 2690162
GTIN: 07039317005272

PRODUSENT: Orkla Confectionery & Snacks Norge

VAREMERKE: Sætre

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

41 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, nougatfyll 30 % (sukker, fullherdet vegetabilsk fett (kokos), mysepulver fra melk, hasselnøtter 10 %, fettredusert kakaopulver, emulgator (soyalecitin), aroma), sukker, vegetabilsk olje, (palme, shea, raps), fettredusert kakaopulver, hevemidler (hornsalt, natron), invertsukker, salt, emulgator (soyalecitin), aroma.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 100 kJ/ 500 kcal
Fett 22,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
- Enumettede fettsyrer 6,30 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 1,90 g
Karbohydrat 68,00 g
hvorav
- Sukkerarter 32,00 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 5,80 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland
Varegruppe Søte kjeks eller småkaker
Varenummer 5450100126
EPD-nummer 2690162
GTIN 07039317005272
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.06.2017
Oppdatert dato 20.06.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 18 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad