GJENDE SJOKOLADE
183 GRM
183G
Varenummer: 5450100400 | EPD-nummer: 4249009 | GTIN: 07039317006231
Varenummer: 5450100400
EPD-nummer: 4249009
GTIN: 07039317006231
PRODUSENT: Orkla Confectionery & Snacks Norge
VAREMERKE: Sætre
41 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, melkesjokolade 25 % (sukker, kakaosmør, melkepulver , kakaomasse, emulgator ( soyalecitin ), aroma), sukker, vegetabilsk fett (shea, kokos), kokos, invertsukker, hevemidler (hornsalt, natron), salt, emulgator ( soyalecitin ), aromaer (bl. a. vanilje). Melkesjokoladen inneholder minst 35 % kakao.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 050 kJ/ 490 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 6,30 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 64,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 30,00 g |
Kostfiber | 3,10 g |
Protein | 6,20 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | |
Varegruppe | Ordinære salte kjeks |
Varenummer | 5450100400 |
EPD-nummer | 4249009 |
GTIN | 07039317006231 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.06.2017 |
Oppdatert dato | 20.06.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 18 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |