GJENDE SJOKOLADE
183 GRM
183G
Varenummer: 5450100400 | EPD-nummer: 4249009 | GTIN: 07039317006231
Varenummer: 5450100400
EPD-nummer: 4249009
GTIN: 07039317006231
PRODUSENT: Orkla Confectionery & Snacks Norge
VAREMERKE: Sætre
41 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, melkesjokolade 25 % (sukker, kakaosmør, melkepulver , kakaomasse, emulgator ( soyalecitin ), aroma), sukker, vegetabilsk fett (shea, kokos), kokos, invertsukker, hevemidler (hornsalt, natron), salt, emulgator ( soyalecitin ), aromaer (bl. a. vanilje). Melkesjokoladen inneholder minst 35 % kakao.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 050 kJ/ 490 kcal |
| Fett | 23,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 15,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 6,30 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 1,50 g |
| Karbohydrat | 64,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 30,00 g |
| Kostfiber | 3,10 g |
| Protein | 6,20 g |
| Salt | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Ordinære salte kjeks |
| Varenummer | 5450100400 |
| EPD-nummer | 4249009 |
| GTIN | 07039317006231 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 20.06.2017 |
| Oppdatert dato | 20.06.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 18 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















