SÆTRES BESTE SALINAS
200 GRM
200G
Varenummer: 5450100576 | EPD-nummer: 4665493 | GTIN: 07039317003766
Varenummer: 5450100576
EPD-nummer: 4665493
GTIN: 07039317003766
PRODUSENT: Orkla Confectionery & Snacks Norge
VAREMERKE: Sætre
41 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vegetabilsk olje 22 % (solsikke, oliven 16 %, shea, kokos), hvetekim 6,5 %, sukker, hevemidler (ammoniumbikarbonat, natriumbikarbonat), hvetekli, byggmaltekstrakt, byggmalt, havsalt 0,8 %, salt, aromaer, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 000 kJ/ 480 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,20 g |
- Enumettede fettsyrer | 16,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 57,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,50 g |
Kostfiber | 4,60 g |
Protein | 9,20 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | |
Varegruppe | Ordinære salte kjeks |
Varenummer | 5450100576 |
EPD-nummer | 4665493 |
GTIN | 07039317003766 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.06.2017 |
Oppdatert dato | 20.06.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 18 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |