Gløggmix mandler & rosiner
500g
Blanding av rosiner og ferdighakkede mandler
Varenummer: 1683 | EPD-nummer: 659045 | GTIN: 07035220002582
Varenummer: 1683
EPD-nummer: 659045
GTIN: 07035220002582

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TOMTEGLØGG
3 produkter i databasen
Ingredienser
Rosiner 70%, MANDLER 30%
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter
Mandel |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter
Mandel |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 699 kJ/ 406 kcal |
Fett | 15,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 54,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 42,00 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 0,03 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | |
Varenummer | 1683 |
EPD-nummer | 659045 |
GTIN | 07035220002582 |
GTIN2 | 07035220003237 |
GTIN3 | 07039018016836 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 01.02.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Pickles/krydder/chutney/oliven |
Brick kode | Chutneyer/relisher (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |