Ansjosfilet
200g
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Varenummer: 106248 | EPD-nummer: 501320 | GTIN: 07037610062480
Varenummer: 106248
EPD-nummer: 501320
GTIN: 07037610062480

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO
263 produkter i databasen
Ingredienser
BRISLINGFILET, sukker ,salt, eddik, konserveringsmiddel(natriumbenzoat), krydder (bl.a. muskatblomme, kanel), aroma.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 800 kJ/ 190 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 4,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,90 g |
Karbohydrat | 14,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,00 g |
Protein | 9,70 g |
Salt | 7,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 106248 |
EPD-nummer | 501320 |
GTIN | 07037610062480 |
GTIN2 | 07037619062481 |
GTIN3 | 07037618062482 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 02.03.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |