Aspargessuppe porsjon
18stk
Enkel tilberedning - kun behov for varmt vann
Varenummer: 153675 | EPD-nummer: 4700142 | GTIN: 07039010536752
Varenummer: 153675
EPD-nummer: 4700142
GTIN: 07039010536752

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO RETT I KOPPEN
11 produkter i databasen
Ingredienser
modifisert potetstivelse, maltodekstrin, asparges 10%, FLØTE, olje(solsikke, raps), gjærekstrakt, salt, aroma, glukosesirup,MELKEPROTEIN, persille, gulrotekstrakt, krydder.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 151 kJ/ 36 kcal |
Fett | 1,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 5,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
Kostfiber | 0,20 g |
Protein | 0,80 g |
Salt | 0,68 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 153675 |
EPD-nummer | 4700142 |
GTIN | 07039010536752 |
GTIN2 | 07039019536753 |
GTIN3 | 07039018536754 |
Opprettet dato | 24.02.2017 |
Oppdatert dato | 02.03.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Tilberedte supper |
Brick kode | Supper – tilberedt (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |