Bayerpostei kuvertbeger
22g
Saftig og god kjøttpostei
Varenummer: 7653 | EPD-nummer: 384651 | GTIN: 00000070111842
Varenummer: 7653
EPD-nummer: 384651
GTIN: 00000070111842

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
144 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt 63 %, svineflesk, vann, salt, krydder, MELKEPROTEIN,aroma, konserveringsmiddel (natriumnitritt).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 143 kJ/ 276 kcal |
Fett | 24,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,90 g |
- Enumettede fettsyrer | 10,30 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 1,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 7653 |
EPD-nummer | 384651 |
GTIN | 00000070111842 |
GTIN2 | 07039019976535 |
GTIN3 | 07039018076533 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 02.05.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Paté (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1800 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |