Calzone m/ost & skinke

110g

Stenovsbakt calzone med ost & skinke

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5943
EPD-nummer: 1151224
GTIN: 07039019959439

PRODUSENT: Orkla Foods AS

VAREMERKE: STABBURET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, OST 12 % (mozzarella), skinke 12 %(svinekjøtt, vann, konserveringsmiddel (E250), stivelse (potet),dekstrose, stabilisator (E407), antioksidant (E316), aroma), tomatpulp,tomatpuré, RUGMEL, salt, surdeig av HVETE, gjær, olivenolje,krydder, sukker, stabilisator (E412), antioksidant (E300).,,

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Rug
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 883 kJ/ 211 kcal
Fett 4,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,10 g
Karbohydrat 32,00 g
hvorav
- Sukkerarter 5,20 g
Protein 10,00 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tsjekkia
Opphavsland Tsjekkia
Varegruppe
Varenummer 5943
EPD-nummer 1151224
GTIN 07039019959439
GTIN2
GTIN3 07039018059437
Opprettet dato 17.06.2016
Oppdatert dato 19.12.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat
Klasse Ferdige kombinasjonsmåltider
Brick kode Ferdige kombinasjonsmåltider – ikke spiseklar (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager