Firkantpizza m/pepperoni halvgastronorm
700g
Stabburet Firkantpizza Pepperoni er bestselgeren. Toppet med runde og skivet pepperoni.
Varenummer: 4166 | EPD-nummer: 2769198 | GTIN: 07039019941663
Varenummer: 4166
EPD-nummer: 2769198
GTIN: 07039019941663
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, OST 21% (Edamer), pepperonipølse 15 %(storfekjøtt, vann, salt, krydder, MELKEPROTEIN, stivelse, sukker, druesukker, HVETEFIBER, stabilisator (E450, E451)konserveringsmiddel (E250)), tomatpure, maismel, gjær, rapsolje,krydder, salt, sukker, hevemiddel (E450, E500, E341), maltet HVETEMEL, enzymer, melbehandligsmidddel (ascorbinsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 947 kJ/ 226 kcal |
Fett | 9,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,00 g |
Karbohydrat | 22,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4166 |
EPD-nummer | 2769198 |
GTIN | 07039019941663 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018041661 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 18.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Smakstilsatt bakeprodukter (savoury) |
Brick kode | Paier/bakverk/pizza/quiche – smakstilsatt (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |