Firkantpizza m/skinke halvgastronorm
700g
Firkantpizza Skinke er ferdigtoppet pizza med en mild tomatsaus, ost, skinke, rød og grønn paprika.
Varenummer: 4137 | EPD-nummer: 1590082 | GTIN: 07039019941373
Varenummer: 4137
EPD-nummer: 1590082
GTIN: 07039019941373
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, OST 21 % (edamer), skinke 7 % (svinekjøtt,vann, salt, stabilisator (E450, E451), antioksidant (E301,rosmarinekstrakt), konserveringsmiddel (E250), røykaroma), tomatpuré,rød paprika, grønn paprika, maismel, rapsolje, gjær, sukker, salt,maltet HVETEMEL, bakepulver (E341, E450, E500), krydder (bl.a.løk, chili, hvitløk), naturlig aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 939 kJ/ 224 kcal |
Fett | 9,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
Karbohydrat | 24,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4137 |
EPD-nummer | 1590082 |
GTIN | 07039019941373 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018041371 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 18.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Smakstilsatt bakeprodukter (savoury) |
Brick kode | Paier/bakverk/pizza/quiche – smakstilsatt (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |