Firkantpizza mexicana halvgastronorm

700g

Ferdigtoppet pizza med tacokjøttdeig, halvgastronorm

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4135
EPD-nummer: 1590066
GTIN: 07039019941359

PRODUSENT: Orkla Foods AS

VAREMERKE: STABBURET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, OST 21% (Edamer), krydret kjøttdeig 7 %(storfekjøtt, vann, krydder, salt, stivelse, sukker, stabilisator (E451,E450), antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), tomatpure,grønn mild chili, paprika, maismel, gjær, rapsolje, krydder, saltsukker, hevemiddel (E450, E500, E341), maltet HVETEMEL, enzymer,melbehandligsmidddel (ascorbinsyre).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 878 kJ/ 209 kcal
Fett 8,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,40 g
Karbohydrat 22,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,50 g
Protein 11,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 4135
EPD-nummer 1590066
GTIN 07039019941359
GTIN2
GTIN3 07039018041357
Opprettet dato 17.06.2016
Oppdatert dato 18.12.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Smakstilsatt bakeprodukter (savoury)
Brick kode Paier/bakverk/pizza/quiche – smakstilsatt (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager