Fiskegrateng m/makaroni halvgastronorm

1,75kg

Tradisjonell fiskegrateng av sei med makaroni

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 119561
EPD-nummer: 2253466
GTIN: 07037610195614

PRODUSENT: Orkla Foods AS

VAREMERKE: TORO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

266 produkter i databasen

Ingredienser

Kvernet SEIFILET 28 % (fangstområdet: Nordøst-Atlanterhavet),makaroni 16 % (DURUMHVETE), vann, solsikkeolje (inneholderglukosesirup, MELKEPROTEIN), margarin (rapsolje, vann, salt,emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), vitamin A), løk,modifisert maisstivelse, EGGEPLOMME, brødrasp (HVETEMEL,gjær, salt, druesukker), purre, salt, krydder.

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 678 kJ/ 162 kcal
Fett 10,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,30 g
Karbohydrat 9,80 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Kostfiber 1,10 g
Protein 7,20 g
Salt 0,58 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Danmark
Varegruppe
Varenummer 119561
EPD-nummer 2253466
GTIN 07037610195614
GTIN2 07037619195615
GTIN3 07037618195616
Opprettet dato 17.06.2016
Oppdatert dato 04.10.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -99 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager