Fiskegrateng m/makaroni halvgastronorm
1,75kg
Tradisjonell fiskegrateng av sei med makaroni
Varenummer: 119561 | EPD-nummer: 2253466 | GTIN: 07037610195614
Varenummer: 119561
EPD-nummer: 2253466
GTIN: 07037610195614
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO
235 produkter i databasen
Ingredienser
Kvernet SEIFILET 28 % (fangstområdet: Nordøst-Atlanterhavet),makaroni 16 % (DURUMHVETE), vann, solsikkeolje (inneholderglukosesirup, MELKEPROTEIN), margarin (rapsolje, vann, salt,emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), vitamin A), løk,modifisert maisstivelse, EGGEPLOMME, brødrasp (HVETEMEL,gjær, salt, druesukker), purre, salt, krydder.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 678 kJ/ 162 kcal |
| Fett | 10,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,30 g |
| Karbohydrat | 9,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,40 g |
| Kostfiber | 1,10 g |
| Protein | 7,20 g |
| Salt | 0,58 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Danmark |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 119561 |
| EPD-nummer | 2253466 |
| GTIN | 07037610195614 |
| GTIN2 | 07037619195615 |
| GTIN3 | 07037618195616 |
| Opprettet dato | 17.06.2016 |
| Oppdatert dato | 02.12.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – bearbeidet |
| Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -99 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















