Fiskegrateng m/makaroni halvgastronorm
1,75kg
Tradisjonell fiskegrateng av sei med makaroni
Varenummer: 119561 | EPD-nummer: 2253466 | GTIN: 07037610195614
Varenummer: 119561
EPD-nummer: 2253466
GTIN: 07037610195614
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO
265 produkter i databasen
Ingredienser
Kvernet SEIFILET 28 % (fangstområdet: Nordøst-Atlanterhavet),makaroni 16 % (DURUMHVETE), vann, solsikkeolje (inneholderglukosesirup, MELKEPROTEIN), margarin (rapsolje, vann, salt,emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), vitamin A), løk,modifisert maisstivelse, EGGEPLOMME, brødrasp (HVETEMEL,gjær, salt, druesukker), purre, salt, krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 678 kJ/ 162 kcal |
Fett | 10,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,30 g |
Karbohydrat | 9,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Kostfiber | 1,10 g |
Protein | 7,20 g |
Salt | 0,58 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | |
Varenummer | 119561 |
EPD-nummer | 2253466 |
GTIN | 07037610195614 |
GTIN2 | 07037619195615 |
GTIN3 | 07037618195616 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 17.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -99 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |