Hakkebøff grønnere
109g
Stor, tykk og grovkvernet "kjøttkake" med 25% grønnsaker
Varenummer: 156990 | EPD-nummer: 5573100 | GTIN: 07039019569904
Varenummer: 156990
EPD-nummer: 5573100
GTIN: 07039019569904
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt 37%, fårekjøtt 17%, vann, sjampinjong, stivelse, løk,kidneybønner, gulrot, brokkoli, blomkål, paprika, hvetefiber(glutenfri,-<20 ppm gluten), salt, aroma, druesukker, krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 799 kJ/ 191 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,10 g |
Karbohydrat | 6,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 156990 |
EPD-nummer | 5573100 |
GTIN | 07039019569904 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018569905 |
Opprettet dato | 02.02.2021 |
Oppdatert dato | 25.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Tilberedt/konservert mat – flerpakk |
Brick kode | Tilberedt/konservert mat – flerpakk |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |