Hamburger beef
250g
En tykk, grov og saftig hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede
Varenummer: 154816 | EPD-nummer: 4967618 | GTIN: 07039019548169
Varenummer: 154816
EPD-nummer: 4967618
GTIN: 07039019548169

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
144 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt 96%, vann, potetflakes, salt, krydder.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 061 kJ/ 254 kcal |
Fett | 21,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,30 g |
Karbohydrat | 0,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 0,83 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 154816 |
EPD-nummer | 4967618 |
GTIN | 07039019548169 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018548160 |
Opprettet dato | 27.03.2018 |
Oppdatert dato | 02.05.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Blandede arter kjøtt/fjærfe/andre dyr – alternativt kjøtt – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |