Hot chili saus
5kg
Hot Chili saus kan brukes som den er men kan også gjerne bruker som smaksforsterker eller base til saus/dressinger
Varenummer: 6920 | EPD-nummer: 757641 | GTIN: 07039010069205
Varenummer: 6920
EPD-nummer: 757641
GTIN: 07039010069205
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: IDUN
287 produkter i databasen
Ingredienser
Tomatpuré, vann, sukker, eddik, løk, salt, risstivelse, paprika,SENNEPSFRØ, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat ),chilipepperekstrakt,aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 563 kJ/ 132 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 28,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 23,00 g |
Protein | 2,30 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6920 |
EPD-nummer | 757641 |
GTIN | 07039010069205 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018869203 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 13.01.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Andre dippsauser/smakssauser/smakstilsatte toppinger/smakstilsatt påsmøring/marinader (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |