Kaviar porsjonstube
12g
Kaviar laget av lettrøkt rogn fra torskefisker
Varenummer: 4091 | EPD-nummer: 1463843 | GTIN: 00000070114980
Varenummer: 4091
EPD-nummer: 1463843
GTIN: 00000070114980

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
145 produkter i databasen
Ingredienser
sukkersaltet og lettrøkt ROGN FRA TORSKEFISKER 48 %, rapsolje,sukker, vann, potetflak, FISKEOLJE, tomatpuré, eddik,konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), salt, antioksidant(askorbinsyre), fargestoff (karmin, paprikaekstrakt).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 701 kJ/ 411 kcal |
Fett | 35,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,80 g |
- Enumettede fettsyrer | 21,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 11,00 g |
Karbohydrat | 15,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,00 g |
Protein | 8,70 g |
Salt | 5,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 4091 |
EPD-nummer | 1463843 |
GTIN | 00000070114980 |
GTIN2 | 07039019940918 |
GTIN3 | 07039018040916 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 01.03.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |