Kaviar porsjonstube

12g

Kaviar laget av lettrøkt rogn fra torskefisker

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4091
EPD-nummer: 1463843
GTIN: 00000070114980

PRODUSENT: Orkla Foods AS

VAREMERKE: STABBURET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

sukkersaltet og lettrøkt ROGN FRA TORSKEFISKER 48 %, rapsolje,sukker, vann, potetflak, FISKEOLJE, tomatpuré, eddik,konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), salt, antioksidant(askorbinsyre), fargestoff (karmin, paprikaekstrakt).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 701 kJ/ 411 kcal
Fett 35,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,80 g
- Enumettede fettsyrer 21,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 11,00 g
Karbohydrat 15,00 g
hvorav
- Sukkerarter 12,00 g
Protein 8,70 g
Salt 5,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe
Varenummer 4091
EPD-nummer 1463843
GTIN 00000070114980
GTIN2 07039019940918
GTIN3 07039018040916
Opprettet dato 17.06.2016
Oppdatert dato 01.12.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (kjølevare)

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 8 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager