Kebab kuttet & stekt
5kg
Stekt, strimlet kebabkjøtt
Varenummer: 6365 | EPD-nummer: 2703502 | GTIN: 97039019963651
Varenummer: 6365
EPD-nummer: 2703502
GTIN: 97039019963651
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
kjøtt av får og storfe 49% ,kjøttfett, vann, stivelse, SOYAPROTEIN, hvetefiber(glutenfri, < 20ppm gluten), salt,krydder, hvitløk,sukker, druesukker, sitronsyre E330, løk, aroma,stabilisator E451, 450.Krydderet er bestrålt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 941 kJ/ 225 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,10 g |
Karbohydrat | 6,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 9,70 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6365 |
EPD-nummer | 2703502 |
GTIN | 97039019963651 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 97039018863655 |
Opprettet dato | 18.01.2017 |
Oppdatert dato | 01.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Blandede arter kjøtt/fjærfe/andre dyr – alternativt kjøtt – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |