Kjøttdeig stekt
2,5kg
Singelfryst stekt kjøttdeig
Varenummer: 6632 | EPD-nummer: 1830082 | GTIN: 97039019966324
Varenummer: 6632
EPD-nummer: 1830082
GTIN: 97039019966324
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt(73%), vann, løk, salt, stivelse, sukker, krydder,antioksidant(E301, E326), konserveringsmiddel(E261), stabilisator(E450,E451).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 880 kJ/ 211 kcal |
Fett | 15,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,00 g |
Karbohydrat | 3,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Kostfiber | 1,50 g |
Protein | 13,10 g |
Salt | 2,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6632 |
EPD-nummer | 1830082 |
GTIN | 97039019966324 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 97039018866328 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 06.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – ubearbeidet |
Brick kode | Alternativt kjøtt/fjærkre/andre dyrearter – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |