Kylling- & kalkunnuggets panert
23g
Saftige kyllingbiter med sprø panering
Varenummer: 6672 | EPD-nummer: 1460294 | GTIN: 07039019966727
Varenummer: 6672
EPD-nummer: 1460294
GTIN: 07039019966727

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
145 produkter i databasen
Ingredienser
kylling & kalkunkjøtt 48 % , vann, mais, HVETEmel, rismel,rapsolje, stivelse, salt, hvetefiber, sukker, stabilisator E451 ogE450, krydder.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 042 kJ/ 249 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 20,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6672 |
EPD-nummer | 1460294 |
GTIN | 07039019966727 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018066725 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 12.03.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Blandede arter kjøtt/fjærfe/andre dyr – alternativt kjøtt – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |