Kylling- & kalkunnuggets panert
23g
Saftige kyllingbiter med sprø panering
Varenummer: 6672 | EPD-nummer: 1460294 | GTIN: 07039019966727
Varenummer: 6672
EPD-nummer: 1460294
GTIN: 07039019966727
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
kylling & kalkunkjøtt 48 % , vann, mais, HVETEmel, rismel,rapsolje, stivelse, salt, hvetefiber, sukker, stabilisator E451 ogE450, krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 042 kJ/ 249 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 20,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6672 |
EPD-nummer | 1460294 |
GTIN | 07039019966727 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018066725 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 24.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Blandede arter kjøtt/fjærfe/andre dyr – alternativt kjøtt – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |