Kyllingburger panert
120g
Panert kyllingburger med ost
Varenummer: 4290 | EPD-nummer: 2874436 | GTIN: 07039019942905
Varenummer: 4290
EPD-nummer: 2874436
GTIN: 07039019942905
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
kyllingkjøtt 28%, kalkunkjøtt 27%, vann, jarlsbergOST® 6%,rapsolje, stivelse, mais, maismel, potet, rismel, salt, hvetefiber , stabilisator (difosfater, trifosfater), druesukker, sukker, krydder(bla. SELLERI), aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 045 kJ/ 250 kcal |
Fett | 14,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 17,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4290 |
EPD-nummer | 2874436 |
GTIN | 07039019942905 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018042903 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 04.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |