Nøkkelhullsmerking

Kyllingpostei kuvertbeger

22g

Postei laget av kylling

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 6470
EPD-nummer: 1027911
GTIN: 00000070114904

PRODUSENT: Orkla Foods AS

VAREMERKE: STABBURET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

vann, lever av kylling 27 %, mekanisk utbenet kyllingkjøtt 23 %,HVETEMEL, rapsolje, MELKEPROTEIN, salt, druesukker,sitrusfiber, ANSJOS, sukker, tomatpuré, fortykningsmiddel (agar,guarkjernemel), surhetsregulerende middel (natriumsitrat, kaliumklorid),krydder, antioksidant (askorbinsyre), aroma, konserveringsmiddel(natriumnitritt).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 588 kJ/ 141 kcal
Fett 9,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,90 g
- Enumettede fettsyrer 3,90 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 1,80 g
Karbohydrat 4,80 g
hvorav
- Sukkerarter 2,20 g
Protein 10,00 g
Salt 1,50 g
Jern 4,50 mg (32% *)
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 6470
EPD-nummer 1027911
GTIN 00000070114904
GTIN2 07039019964709
GTIN3 07039018064707
Opprettet dato 17.06.2016
Oppdatert dato 01.12.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Paté (tørrvare)

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 1800 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager