Kyllingpostei kuvertbeger
22g
Postei laget av kylling
Varenummer: 6470 | EPD-nummer: 1027911 | GTIN: 00000070114904
Varenummer: 6470
EPD-nummer: 1027911
GTIN: 00000070114904
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
162 produkter i databasen
Ingredienser
vann, lever av kylling 27 %, mekanisk utbenet kyllingkjøtt 23 %,HVETEMEL, rapsolje, MELKEPROTEIN, salt, druesukker,sitrusfiber, ANSJOS, sukker, tomatpuré, fortykningsmiddel (agar,guarkjernemel), surhetsregulerende middel (natriumsitrat, kaliumklorid),krydder, antioksidant (askorbinsyre), aroma, konserveringsmiddel(natriumnitritt).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 588 kJ/ 141 kcal |
| Fett | 9,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,90 g |
| - Enumettede fettsyrer | 3,90 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 1,80 g |
| Karbohydrat | 4,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,20 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 1,50 g |
| Jern | 4,50 mg (32% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 6470 |
| EPD-nummer | 1027911 |
| GTIN | 00000070114904 |
| GTIN2 | 07039019964709 |
| GTIN3 | 07039018064707 |
| Opprettet dato | 17.06.2016 |
| Oppdatert dato | 13.11.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Paté (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1800 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















