Kyllingpostei kuvertbeger
22g
Postei laget av kylling
Varenummer: 6470 | EPD-nummer: 1027911 | GTIN: 00000070114904
Varenummer: 6470
EPD-nummer: 1027911
GTIN: 00000070114904
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
vann, lever av kylling 27 %, mekanisk utbenet kyllingkjøtt 23 %,HVETEMEL, rapsolje, MELKEPROTEIN, salt, druesukker,sitrusfiber, ANSJOS, sukker, tomatpuré, fortykningsmiddel (agar,guarkjernemel), surhetsregulerende middel (natriumsitrat, kaliumklorid),krydder, antioksidant (askorbinsyre), aroma, konserveringsmiddel(natriumnitritt).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 588 kJ/ 141 kcal |
Fett | 9,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,90 g |
- Enumettede fettsyrer | 3,90 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 1,80 g |
Karbohydrat | 4,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 1,50 g |
Jern | 4,50 mg (32% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6470 |
EPD-nummer | 1027911 |
GTIN | 00000070114904 |
GTIN2 | 07039019964709 |
GTIN3 | 07039018064707 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 01.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Paté (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1800 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |