Laksepålegg kuvertbeger
40g
Saftig og grovhakket laksepålegg med biter av varmrøkt laks
Varenummer: 1619 | EPD-nummer: 2482917 | GTIN: 00000070115833
Varenummer: 1619
EPD-nummer: 2482917
GTIN: 00000070115833
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET STABBUR-LAKS
2 produkter i databasen
Ingredienser
LAKS 70 % (hvorav 9 % røkt laks), vann, rapsolje, sitronjuice (frakonsentrat), modifisert stivelse, salt, sukker, eddik, emulgator(E472e), fortykningsmiddel (xantangummi, guarkjernemel),krydder,fargestoff (paprikaekstrakt).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 825 kJ/ 199 kcal |
Fett | 15,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,60 g |
- Enumettede fettsyrer | 8,20 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 4,40 g |
Karbohydrat | 2,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 1619 |
EPD-nummer | 2482917 |
GTIN | 00000070115833 |
GTIN2 | 07039019916197 |
GTIN3 | 07039018016195 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 01.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |