Leverpostei glutenfri
22g
Glutenfri leverpostei - like saftig, god og smørbar som originalen
Varenummer: 154020 | EPD-nummer: 4741914 | GTIN: 00000070115888
Varenummer: 154020
EPD-nummer: 4741914
GTIN: 00000070115888
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
162 produkter i databasen
Ingredienser
vann, svinelever (32 %), svinekjøtt, rapsolje, tapiokastivelse,svinefett, salt, sukker, druesukker, tomatpuré, sitrusfiber,fortykningsmiddel (agar, guarkjernemel), krydder, aroma,surhetsregulerende middel (natriumsitrat, kaliumklorid), antioksidant(askorbinsyre), konserveringsmiddel (natriumnitritt).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 562 kJ/ 135 kcal |
| Fett | 8,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,10 g |
| Karbohydrat | 3,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,70 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 1,50 g |
| Jern | 6,20 mg (44% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 154020 |
| EPD-nummer | 4741914 |
| GTIN | 00000070115888 |
| GTIN2 | 07039019540200 |
| GTIN3 | 07039018540201 |
| Opprettet dato | 30.06.2017 |
| Oppdatert dato | 02.12.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Paté (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1800 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















